Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt hogy felejtsem el?

Ezt hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatomban a párom állandóan fogdosott az engedélyem nélkül is. Hiába vettem fel vastagabb nadrágot nem állította meg. Meg sem kérdezte hogy hozzám érhet e. Le voltam fagyva. Nem is szerettem azt az embert. Nem is tudom miért jöttem össze vele. Osztálytársam és ha hangját meghallom vagy a szagát már attól rosszul leszek. Esténként néha nem tudok elaludni mert mindenre emlékszem és nem hagy nyugodni. Azóta minden ilyen szexuális dologtól félek. A mostani páromat nagyon szeretem és az életemmel bízok benne és tud is arról ami történt és nagyon megertő. Tudom hogy soha sem tenné semmit amivel árthatna nekem. De félek attól hogy ott megérintsen. Félek hogy megint olyan lesz mint akkor. Nem is akarom hogy hozzámérjen ott. De le szeretnék vele feküdni. Csak félek hogy ott hozzámér. Hogy tudnám ezt elfelejteni vagy legyőzni?

16/l

2023. febr. 6. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Feldolgozni tudod terápiában.
2023. febr. 6. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakemberként én úgy kezdeném, csak egy tipp, hogy a saját kezemre tenném az ö kezét, tehát voltaképp magad érintenéd meg, általa.
2023. febr. 6. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ide még nem szükséges a terápia. Ért egy nagyon rossz élmény, de van egy abszolút támogató párod, akivel lassan, de fel fogod tudni ezt oldani. A párod tiszteletben tart, tőle nem kell félned. Mindig próbálj neki egyre többet engedni, és ha tapasztalod, hogy tiszteli a határaidat, akkor biztonságba fogod magad érezni, és jobb lesz. Persze érdemes beszélgetni arról, hogy miért nem tudsz túllépni az exeden.
2023. febr. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!