Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosság az egyetlen kiút?

Az öngyilkosság az egyetlen kiút?

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, már legalább 10 éve ezen gondolkodok. Valószínüleg szánalmas, de egyszerűen nem tudok ismerkedni, és értelmes párt találni. Akikkel el tudtam volna képzelni az életemet pedig még esélyt sem adtak, hogy megmutassam magam. Ami elég szomorú mivel kb semmi másra nem vágyok csak valakire akit szerethetek. Anyagilag is jól állok, ronda/túlsúlyos sem vagyok, olyan dolgokat csinálok amiket sokan megirigyelnének pl ejtőernyőzés stb. mégis, mintha csak taszítanám magamtól a nőket. Amit nem értek mivel én mindig mindenkivel kedves és jó voltam. És szinte mindig valami bunkó állatot választottak helyettem. Mostanra oda értem, hogy a barátaim közül szinte mindenki 5-10 éve kapcsolatban él, én pedig továbbra sem tudom mi a gond velem. És egyszerűen úgy érzem nincs erőm már ehhez, ha éppen jobb hangulatban vagyok és újra próbálkozok akkor pedig jön az újabb csalódás.
2023. febr. 4. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy süt rólad a depresszió úgy, hogy észre sem veszed? Létezik nonverbális testbeszéd, s mivel te elég gyakran (a leírásod szerint) az öngyilkosságon gyötrődsz, és esetleg ez vetítődik ki a viselkedésedre?

Nem lehet, hogy modell alkatú, kinézetű lányokat keresel párnak, holott - talán - egy normál/átlagos kinézetű lány is boldoggá tehetne?

Ha csak olyan lányokat keresel, akik az általad körvonalazott "macsó állatokkal" bútoroznának össze, akkor valószínűleg rossz helyen keresel. Mellesleg az ő veszteségük.

(Fejleszd a humorérzékedet, mert az általában hat ránk, csajokra, ha meg tud minket nevettetni egy férfi. Ez csak egyetlen tipp.)

Az, hogy a családod állandóan presszionál azzal, hogy már megint xy férjhez ment/megnősült, azt valóban el kell felejteni. NE foglalkozz a családi/társadalmi elvárásokkal, mert csak frusztrálttá válsz, és ez csak egy ördögi körré alakul. Amúgy én is egyetértek a hármassal.

2023. febr. 5. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!