Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Manapság indokolt érv az...

Manapság indokolt érv az öngyilkosságra ha valaki nem beszél idegennyelvet?

Figyelt kérdés

Nagyon lehangoló ami ebben a videóban elhangzik:

[link]

A FAG ügyvezetője (ami nem is egy elit cég) mondja, hogy mindegyik munkavállalójának kötelező legalább 1 idegennyelv beszélése. Az egyetemre jelentkezők 2/3-nak már van középfokúja míg sokan már középiskola alatt megcsinálják a C1-et.

Eközben én diplomával totál megcsappant angol nyelvismerettel csak vegetálok egy KKV-nél (nagy szerencsével ide vettek fel nyelvtudás nélkül) ahol a napjaim így is megvannak számlálva.

Ha hamarosan kirúgnak akkor nem tudom miből fogok élni, ki fog engem alkalmazni miközben közel 20 éve szenvedek azért, hogy legalább angolból legyen egy erős középszintű tudásom.

De egyszerűen nem sikerül! Nem megy! (Lehet már a konstans lappangó depresszióm miatt sem)

Ezért mostanában napi szinten fut át az öngyilkosság gondolata a fejemben. Tudom, hogy a mostani munkahelyemen meg vannak számlálva a napjaim és fogalmam sincs hova fognak felvenni legközelebb.

Egyszerűen egy senkinek érzem magam nyelvtudás hiányában.

2023. febr. 2. 19:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%
Pszichológus kell neki, egyértelmű. De az tényleg kell neki, ha ennyire nincs tisztában se a képességeivel, se a tudásával, se azzal, hogy mik is valójában az elvárások manapság egy munkavállalóval szemben.
2023. febr. 3. 19:19
 22/26 A kérdező kommentje:
#21: Pedig a beszéd tényleg nem megy. Sokszor magyarul se tudom magam kifejezni, nemhogy angolul. Beszéd közben egyszerűen elfogy a kreativitás.
2023. febr. 3. 19:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy így van.

És akkor?

Ha valóban nincs szükséged pszichológusra, akkor nem azon rugózol, hogy mi az, ami nem megy, hanem örülsz annak, ami van: annak, hogy lazán hozod a B2 szintet legalább írásban, és ehhez képest keresel munkát.

Egyébként is, a debreceni Fazekas egy átlag felett jó gimi, ne foglalkozz azzal a videóval.

2023. febr. 3. 19:35
 24/26 anonim ***** válasza:
78%
Nemhogy átlag feletti gimnázium, hanem az egyik legjobb az országban.
2023. febr. 3. 19:48
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a budapesti Fazekas.
2023. febr. 3. 19:50
 26/26 anonim ***** válasza:
71%
Tudsz angolul, de hülyének tényleg hülye vagy. Emiatt kinyírni magad?
2023. febr. 24. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!