Hogy érzitek magatokat most mentálisan?
Diagnosztizált bipoláris vagyok, így nagyon hullámzó a hangulatom. Ebben a hónapban nem szedek a hangulatstabilizáló mellé antidepit (orvossal konzultáltam róla, nem random tettem le). Ebben a hónapban éreztem azt, hogy hosszú idő után jobban vagyok, de most nagyon el kezdtek történni olyan események, amik miatt úgy érzem megint be fog ütni a mély és visszasüllyedek a posványba, ahol az elmúlt hónapokban tengődtem.
A napokban nyugodt, koncentrált, vidám voltam, aztán jöttek a negatív triggerek (régi traumák szituációi kerültek elő), és megrohantak a negatív, önsértő, önsorsrontó gondolataim. Azt hiszem kezdek bekattanni tőlük, annyi minden lappang bennem a depressziója kívül: szorongás, evészavar, önsértés, rossz megküzdési stratégiák (homokba dugom a fejem, mert nem tudok mit tenni jelenleg). Egy kicsit segített, hogy találkoztam egy ismerősömnek, ez kicsit elterelte a rossz érzéseimet. A héten megyek pszichológushoz, addig próbálom kihúzni valahogy.
Borderline és ocd, szoc. szorongás, ptsd és skizoaffektív zavar
Ez sajnos nem jó, de csodálkozom, hogy jobb az életminőségem, mint amire számítottam ezekkel
Azért vannak gondok, néha alacsonynak érzem a fizumat akkor az egész elettel motiválatlanná válok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!