Manapság indokolt érv az öngyilkosságra ha valaki nem beszél idegennyelvet?
Nagyon lehangoló ami ebben a videóban elhangzik:
A FAG ügyvezetője (ami nem is egy elit cég) mondja, hogy mindegyik munkavállalójának kötelező legalább 1 idegennyelv beszélése. Az egyetemre jelentkezők 2/3-nak már van középfokúja míg sokan már középiskola alatt megcsinálják a C1-et.
Eközben én diplomával totál megcsappant angol nyelvismerettel csak vegetálok egy KKV-nél (nagy szerencsével ide vettek fel nyelvtudás nélkül) ahol a napjaim így is megvannak számlálva.
Ha hamarosan kirúgnak akkor nem tudom miből fogok élni, ki fog engem alkalmazni miközben közel 20 éve szenvedek azért, hogy legalább angolból legyen egy erős középszintű tudásom.
De egyszerűen nem sikerül! Nem megy! (Lehet már a konstans lappangó depresszióm miatt sem)
Ezért mostanában napi szinten fut át az öngyilkosság gondolata a fejemben. Tudom, hogy a mostani munkahelyemen meg vannak számlálva a napjaim és fogalmam sincs hova fognak felvenni legközelebb.
Egyszerűen egy senkinek érzem magam nyelvtudás hiányában.
Neked nem nyelvtanàrra, hanem pszichológusra van szükséged nagyon gyorsan!
Angol nem megy, oké. Ott van a német, az orosz, a spanyol. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
18-as kérdező.
Ezek után ne mond már hogy nem megy az angol. Itt dölt el hogy nem is érdemes több választ adni a kérdésedre. Ezt nevezed te úgy hogy valaki nem tud angolul??? Innentől csinálj amit akarsz.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!