Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Előfordulhat, hogy a megcsalás...

Előfordulhat, hogy a megcsalás okozta ezt bennem? Eléggé hidegen hagy, sőt, szinte taszít a szex?

Figyelt kérdés

Nagyon brutálisan megcsaltak, a lány akit szerettem vélt sérelmei miatt mindenkinek durván erotikus tartalmú képeket/videókat küldött, és láttam őket, és tényleg, fűnek-fának.

És azóta nulla libidó, és nehéz a szexre gondolnom, pedig azelőtt eléggé túlfűtött voltam.

2023. jan. 31. 18:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Jó, hogy kiderült az egész! Tovább kell lépned, - idővel majd vissza fog térni a libdód is! Most egyenlőre ne kezdj új kapcsolatot! Próbáld elfoglalni magadat sportoljál rendszeressen. Vannak még rendes lányok, ugyhogy ne aggódj!
2023. febr. 3. 18:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Most már kezd egy kicsit jobb lenni.
2023. febr. 3. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!