Hogy viselnéd, ha gondnokság alá helyeznének?
Figyelt kérdés
Elfogadnád? Beletörődnél? Vagy megőrülnél, hogy más dönt helyetted és jogilag gyereknek számítasz? Hogy viselne téged? Kíváncsi vagyok.2023. jan. 30. 20:01
1/10 anonim válasza:
Ok nélkül nem helyeznek gondnokság alá. Ha minden rendben velem akkor nem. Ha meg tudom hogy bajom van és úgy akkor meg biztos oka lenne és hosszútávon biztos jobb nekem is.
2/10 anonim válasza:
Valoszinuleg akkor ez mar nem erdekelne, mert nem tudnek realisan gondolkozni rola.
3/10 A kérdező kommentje:
Ez nem feltétlenül van így, második. Engem például cselekvőképességet részlegesen korlátozó gondnokság alá helyezték, mégis felfogom, hogy ez mivel jár.
2023. jan. 30. 22:59
4/10 anonim válasza:
Én túl vagyok egy ilyen peren, borzalmas volt, úgyhogy elég rosszul érezném magamat, ha ezt megtennék velem. Szerencsére erre nem került sor.
5/10 A kérdező kommentje:
Harmadik!
Gondnokság alá szerették volna téged helyezni? Ha igen, miért? Én is utálom a gondnokságot, már háromszor kértem felülvizsgálatot, de egyszer sem szüntették meg. :(
2023. jan. 31. 19:04
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem harmadik, negyedik.
2023. jan. 31. 19:05
7/10 anonim válasza:
Igen, azt akarták, mivel édesanyám halála után nagyon rosszul voltam.
8/10 A kérdező kommentje:
És csak röviden leírnád, hogy hogyan úsztad meg, hogy ne kerülj gondnokság alá!? Gondolom, megvizsgált egy igazságügyi elmeorvos-szakértő, ahogy engem is. Ott hogy tudtad elérni, hogy ne gondolja úgy, hogy szükséged van gondnokra?
(Egyébként részvétem az édesanyád miatt.)
2023. jan. 31. 19:10
9/10 anonim válasza:
Mivel indokolták a gondnokság alá helyezésedet, kérdező?
10/10 anonim válasza:
Mire szakértőhöz kerültem, addigra sokat javult az állapotom. Elkezdtem dolgozni is, az segített elterelni a gondolataimat. A legtöbbet pedig Isten segített, még ha eleinte inkább a háttérből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!