Ez depresszió lenne?
Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem, mert eléggé magam alatt vagyok. Van egy gyönyörű egészséges 8 hónapos lányom. Nincs különösebb okom panaszra, de egyszerűen folyamatosan rossz kedvem van. Nincs kedvem semmihez, ideges vagyok, fáradékony és borzasztóan ingerlékeny. A legkisebb semmiségre is robbanok. Sokszor nincs türelmem a lányomhoz sem. Általában evéssel nyugtatom magam, aminek köszönhetően hízni is elkezdtem. Diétázni a szoptatás miatt nem merek. Borzasztó ez az állapot, de felismertem és segítséget szeretnék kérni. Felmerült bennem a depresszió gondolata is. Volt/van valakinél hasonló? Mi hozott megoldást? Pszichológushoz vagy pszichiáterhez menjek?2023. jan. 30. 15:17
1/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!