Depresszió okozhat ilyen tüneteket?
Figyelt kérdés
Gyengeség, hasfájás, fejfájás, gyomorfájdalmak, étvágytalanság, nehéz elalvás, állandó fáradtság, rossz kedv, hányinger, már a mindennapi feladatok is nagyon nehezemre esnek, nem is mindet tudom elvégezni. Fizikailag se tudom már magam összeszedni. Eddig csak azt hittem el vagyok keresedve (családi dolgok törtentek) de azt hiszem ez már komolyabb.2023. jan. 29. 17:16
1/4 anonim válasza:
Igen. Ha nagyon magad alatt vagy és nem tudsz belőle fel lendülni sehogy sem, akkor szükséges lehet szakember segítsége.
2/4 anonim válasza:
A depresszió okozhat, de amiben te vagy, az nem biztos, hogy depresszió. Lehet sima túlterheltség, stressz, kimerültség. Nem kell mindenáron betegségcímkéket magunkra akasztanunk. Ha családi problémák állnak fenn, akkor minden okod megvan rá, hogy rosszul legyél, csak ugye valahogy rendezni kell azt a részét, amit lehet, a többit meg elengedni. Lehet szakembert segítségül kérni ahhoz, hogy objektíven és átláthatóbban lásd a zűrzavart. Mindenesetre feküdj le idejében, tarts napirendet, egyél meleg ételt, szedj vitaminokat, kapcsolódj ki, járj ki a zöldbe emberekkel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen lehet hogy a stressz és kimerülés, kevés alvás stb...
2023. jan. 29. 18:44
4/4 anonim válasza:
Vitaminok néha csodákra képesek. Vas tabletta, D3, foszfort ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!