Valaki tud öngyilkossági búcsú levelet?
Figyelt kérdés
Hol lehet ilyen idézetet találni?2023. jan. 30. 09:22
11/19 anonim válasza:
A legjobb szakember volna, de akár ide is kiírhatod magadból, nem biztos, hogy mi itt tudunk segíteni, de hátha, veszteni ezzel nem veszthetsz semmit. Kár hogy nem Nyíregy környékén élek, egy üdítőre, sütire meghívás így ismeretlen is menne, mindenesetre egy virtuális ölelést küldök. :) 🤗
12/19 anonim válasza:
Jut eszembe, van Nyíregyen egy Kikötő nevű hely, mentálhigiénés szakemberek dolgoznak ott. Tudomásom szerint teljesen ingyenes, a görögkatolikus egyház berkein belül dolgoznak. Többségüket ismerem, rendes, tisztességes, nagyon jóravaló segítőkész emberek. A terápiákon nem erőltetik a vallást, stb, teljesen az egyénre bízzák ezt, szóval nem imádkozás stb megy, hanem rendes beszélgetés, segítés. Ha nem idegenkedsz ettől, próbálj rájuk keresni, vagy írj nekem és segítek :)
13/19 anonim válasza:
Na, ezt a Kikötőt nézd meg! Ha egyedül nem megy, kérd meg egy (régi) barátodat, hogy kísérjen el!
16/19 anonim válasza:
Csak írd le hogy értéktelen vagy, aztán adományozd a tested az orvosi egyetemnek szerintem,de előtte mosakodj meg szerintem
18/19 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!