Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki volt már nagyon padlón...

Aki volt már nagyon padlón lelkileg, az utána hogyan tudott tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lassan a 30-at éléről férfi vagyok. A gyermekkorom iskolapéldája a bántalmazó, toxikus és érzelemszegeny gyerekkornak. Csak a 20-as éveimben mertem egyáltalán elkezdeni ismerkedni. Nehezemre esett közel engednem magamhoz a lányokat de szépen lassan egyre jobban próbáltam megnyílni. Viszont általában rossz emberekkel kezdtem el ismerkedni és ez nehezítette. A legutolsó lánynál akivel egy éve lett vége, mindent beleadtam de mint kiderült ő volt az, aki a legkevésbé érdemelte volna ezt meg. Ezek után teljesen elzárkóztam újra és az elmúlt 10 év próbálkozása a semmivé lett.

Az, hogy nem jó emberekkel jöttem össze az én saram volt. Magával az életem többi részével nem is van nagy gondom. Csak a párkereséssel.

Most nem tudom, hogy tudnék újra bízni és próbálkozni. Volt már valaki ilyan helyzetben, hogy nem tudta hogyan lehetne megbízni másokban? Mit tett, hogy sikerült újra ismerkedni és bízni?

2023. jan. 29. 01:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

En lassan 26/N vagyok es most talaltam meg a helyem, lassan mondhatni, hogy 10 ev probalkozas utan. Gyermekkor ugyanez, es szinten mindig rosszul valasztottam part, nem igazan tudtam, hogy mi a szeretet+ ehhez jott meg egy elbaszodott kotodesi minta meg folytonos felelem a maganytol. Úgyhogy olyan dolgokat turtem el, amiket nem szabadott volna, szinte 0 megbecsulest kaptam, mikozben en a szivemet beletettem a kapcsolatba. Nyilvan az en szubmissziv termeszetem is oka volt, hogy nem becsultek. A legszarabb az volt, hogy en is tudtam mindig, hogy ki akarok lepni, megsem tettem soha, csak megvartam, hogy "eldobjanak".

Szerintem fontos, hogy ne kidobott idokent tekints erre a 10 evre, hanem tapasztalatszerzeskent. Hidd el, ezek a tapasztalatok fogjak legkozelebb megmutatni, hogy mi az, ami jo es mi az ami rossz kapcsolat lesz es hagyni kell a francba. Adj magadnak idot, hogy ujra visszajojjon az emberekbe vetett bizalmad es dolgozz azon, hogy ez minel hamarabb megvalosuljon. Aztan hajra megint!

2023. jan. 29. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!