Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás sos választ szeretné...

Szorongás sos választ szeretnék kérni ?

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy szemészeti vizsgálatom.Viszont annyira szorongós vagyok az elmúlt időben ami miatt szeretnék majd pszichológushoz menni,hogy kezem remeg gyomrom összeszorul bármilyen ilyen idegen helyre kell mennem.

Kérdésem az,hogy van 1db alkalmi leggyengébb Xanax tablettám vagy igyak e inkább egy kis alhoholt hogy ne remegjek ne izguljak? Vagy vegyem be azt az 1 tablettát inkább?

Az elmúlt időben ha valahova mennem kelett sajnos igy oldottam meg hogy ittam némi alkoholt hogy ne remegjek sajnos másképpen nem ment.

2023. jan. 25. 23:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 2 valerianat szoktam bevenni stresszes helyzetben. És pár napra előre kezdj el magnézium citrátot szedni.
2023. jan. 26. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!