Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás sos választ szeretné...

Szorongás sos választ szeretnék kérni ?

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy szemészeti vizsgálatom.Viszont annyira szorongós vagyok az elmúlt időben ami miatt szeretnék majd pszichológushoz menni,hogy kezem remeg gyomrom összeszorul bármilyen ilyen idegen helyre kell mennem.

Kérdésem az,hogy van 1db alkalmi leggyengébb Xanax tablettám vagy igyak e inkább egy kis alhoholt hogy ne remegjek ne izguljak? Vagy vegyem be azt az 1 tablettát inkább?

Az elmúlt időben ha valahova mennem kelett sajnos igy oldottam meg hogy ittam némi alkoholt hogy ne remegjek sajnos másképpen nem ment.

2023. jan. 25. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

Ne vegyel be semmit. Nem artana esznel lenni az orvosnal meg figyelni arra, hogy mi tortenik es mit mond.

Es egyebkent is pofatlansag szerintem piasan vagy begyogyszerezve odamenni!

Szoritsd ossze a fogad es bird ki. Ne szorakozzal mar, hogy egy szemeszeti vizsgalatba ennyire bele kell halni. Ennel ezerszer rosszabb dolgok vannak. Ez meg csak nem is faj :D

2023. jan. 25. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy szemészeti vizsgálat az semmi. Ne izgulj.
2023. jan. 25. 23:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem értitek nem attól félek vagy hogy félek egyáltalán bármiféle fájdalomtól is.Hanem a stressz a pánik és a szorongás jön ki ilyenkor nagyon rajtam amikor pl kikell tölteni egy nyomtatványt vagy bármi bár ezt olyan sosem fogja átérezni aki ilyet sose nem élt meg.
2023. jan. 25. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen, ez igaz, ezt valoban nehez megerteni.

Miert nem jarsz mar reg terapiara? Ha ilyen szinten szorongsz, az kemeny.

2023. jan. 25. 23:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Szeretném elkezdeni csak baromi költséges ez is! Nem egyszerű dolgok ezek sajnos :/ Az alkoholt meg nem úgy kell elképzelni hogy fél litert húúzóra leiszok vagy részeg leszek csak 1-2 feles annyira hogy oldja a feszkót
2023. jan. 25. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor se illik igy odamenni. Lehet nem erzed,hogy berugsz, de attol meg belassulhatsz, vagy rosszul is lehetsz a szorongas miatt. A buzrol nem is beszelve, elegge megerzodik, ha csak egyet is iszol.

De persze a te dolgod. Max elkuldenek :D

Csak aztan meg azon fogsz szorongani, hogy ezek utan vissza kell menned.

2023. jan. 25. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholizmus melegágya amit művelsz, inkább húzd ki valahogy terápia elkezdéséig, de ez nagyon necces. Gyógynövényeket, meditációs gyakorlatokat is próbálhatsz, de tényleg terápia nagyon gyorsan!
2023. jan. 25. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valeriana segíthet, nekem beválik. El kell terelned a figyelmedet, teljesen arra koncentrálj, hogy mit cselekszel, mi történik éppen, és ne előre azon agyalj hogy szorongani fogsz, meg kell állítani az ördögi kört! Mondogass magadban megnyugtató ismétlődő szavakat, gondolj valami viccesre, keress egy tárgyat magad körül, és alaposan jellemezd magadban hogy néz ki, milyen színű, mikre használható stb. Amíg ezen gondolkodsz, le is telt a stresszes szitu. A pánikroham, ha esetleg olyanod is szokott lenni, tudom, kellemetlen, nekem is gyakran van, de miközben zajlik, rájöttem, úgy a leghamarabb vége, ha meg merem élni. Most ez van, vége lesz, letelik. Az első 10 perc a legrosszabb, és fél óra múlva ezek elmúlnak mindenkinél. Nem ellenállok, hanem mintha utaznék egy járművön, megvárom míg letelik az "utazás", aztán jön a nyugi. Csak lazán te is, ne görcsölj rá előre!:)
2023. jan. 25. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Már nem melegágy. Alkoholistát csinál magából. Nehogy italosan menj orvoshoz, nem vesznek komolyan, és úgy is fognak veled bánni! Akkor már inkább a xanax. Szabotálod a pszichológusi kezelésedet, miközben a mindennapi életet ellehetetlenítő helyzetbe navigálod magad! Az állami ellátásban ingyenes a pszichiátria, ha nincs pénzed magánra.
2023. jan. 25. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha magneziat innal? Az is lenyugtat.

Vagy vigyel magaddal vkit,aki kitolti az adatlapot!!

2023. jan. 26. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!