Milyen gyakran kell ahhoz kokaint fogyasztani, hogy képes legyen személyiségtorzulást előidézni?
Figyelt kérdés
ha mindössze csak pár alkalomról van szó, és többet soha nem használod, még nem hagy nyomot a mentális egészségben?2023. jan. 25. 19:09
1/8 anonim válasza:
Nem valószínű, hosszú ideig tartó napi használat kell ehhez
2/8 anonim válasza:
Ha kiegyensúlyozott életed van akkor mondjuk évi 2-3-4 alkalom semmilyen problémát nem fog okozni hosszútávon.
3/8 anonim válasza:
Olyan hirtelen jött boldogságot, örömérzést, energikusságot okoz amit kb semmilyen más szer (ennek az emléke pedig megmarad). Így a használó hamar átértékelődhet, hiszen már tudja hogy milyen jó. Így aztán a pár alkalomból aztán egyre több és több lehet... Ennyi az egész.
4/8 anonim válasza:
Aha, aztán másnap meg OLYAN DURVA fejfájást, hogy azt sem felejted el és még túlzásokba sem kell esni ehhez. A második ugyanilyen migrénes, okádós haldoklás után inkább soha többet nem éltem vele…
5/8 anonim válasza:
Nekem kóla miatt sose volt fejfájásom. Csak nem tudtam sose abbahagyni amíg volt. Ha letennének elém 10 dekát addig nyomnám még meg nem halnák :D
6/8 anonim válasza:
Èn 5 éve nem használtam kokaint. Amikor a munkahelyemen poénkodtunk, hogy ki mit csinálna, ha nyerne a lottón, az első gondolatom az volt, hogy húznék kólából még egy sávot a nagykörútra. Csak ennyire maradandó számomra az emléke.
7/8 anonim válasza:
Nazálisan nem is nagy durranás. Intravénásan kell belőni, vagy crkack-nek kifőzni és elfüstölni. Úgy maradandó lett volna :)
8/8 anonim válasza:
Meg persze a mennyiség is számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!