Aki jár magán pszichológushoz, mennyit fizet egy oraert? Várost is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 17:51
21/22 anonim válasza:
Én annak örülök, hogy 5 éve kipróbáltam néhányat, és akkor olcsóbb volt. De nem értenek hozzá. Csak egy kicsi terület a szakterületük, nincs rálátásuk az egész emberrel. Ha értenének hozzá és teljes rálátásuk lenne az emberre, akkor megérné ennyit, de bizonytalanra nem éri meg. Örülök, hogy nem most próbálkozom náluk. Ja, és az egyikhez másfél évig jártam, mielőtt jönne a vélemény, hogy milyen rálátást várok el pár alkalom után. (Bár 1-2 alkalom után is már lehetne rálátása arra, mi a problméa gyökere és hogyan kell kezelni, vagy hogy egyáltalán nem lehet kezelni miattam, azt 5 alkalom után max. meg kéne tudnia állapítani mindegyiknek.)
22/22 anonim válasza:
7-es vagyok. Nyugodtan pontozzatok le, magánklinika honlapján nyilvánosak az árak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!