Miben segített a pszichológus?
Van olyan. Honnan szerezted azt a pszichológust? Az első pillanattól kezdve nem volt szimpatikus? És barátaid nincsenek?
Egy bukás még nem a világ vége, majd meglesz az is, megesik az egyetemen. Már ott vagy a siker küszöbén. Ha masszívan szorongasz, akkor a pszichiátriai gondozóban lévő pszichiáter is képbe jön, hogy írjon neked szorongásoldót az egyetem végéig, a munkábaállásig. Mit tanulsz? Te akartad azt tanulni?
Nekem is sokat segitett. En is olyan korulmenyek kozul jottem, hogy nekem sajat magamnak kellett mindenert megkuzdeni. Sok sikert el is ertem, de az onbizalmam mindig is a beka feneke alatt volt. A pszichologus segitett ezt helyrerakni, es ma mar nem gondolom, hogy azert kernek fel valamire, mert nincs mas.
Kerdezo, ahogy olvastam a leirasod, az elso gondolatom az volt, hogy celokat kellene talalnod. Egy ilyen melyponton ez nehez, pontosan tudom. Nehany eve borzaszto ev volt mogottem, akkor kezdtem pszichologushoz jarni. Az ev vegen kerdezte, milyen celjaim vannak a kovetkezo evre. Az ilyen kerdeseket utalom, raadasul abban az evben nagyon gyengenek is ereztem magam, majd’ elsirtam magam, hogy fogalmam sincs. O ezt latta, a segitsegemre sietett, es elkezdte sorolni azokat, amiket korabban mondtam neki, mas kontextusban. Ja igen, ezek is celok :) ezzel arra probaltam ravilagitani, hogy egy kulso szem mennyit tud segiteni :)
Ha ennyire magad alatt vagy, akkor erdemes keresni egy ilyen kulso szemet. Szerintem a baratnal azert jobb, mert objektiv, es nem rangat bele olyan dontesekbe, amit egy barat az elfogultsaga miatt megtenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!