Aki jár magán pszichológushoz, mennyit fizet egy oraert? Várost is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 17:51
4/22 anonim válasza:
Ennyiből vehettek egy üveg vodkát meg egy láda sört
5/22 anonim válasza:
Asszem az életemben nem fogok eljutni pszichológushoz
6/22 anonim válasza:
Egy sör meg egy rövid mellett meghallgat a pultos csaj a kocsmában is, kijön 800-ból
7/22 anonim válasza:
Zalaegerszeg 18 ezer 50 perc. Egy kiscsajnál aki most jött ki az egyetemről :D szerinted majd neki elmondom a nyomorom 41 éves férfiként :D
8/22 anonim válasza:
BP-n olyan 12 ezer az átlag. Nem tudom, kikhez jártok, de 20 ezer rengeteg, még BP-n is, nemhogy vidéken!
9/22 anonim válasza:
Külső kerület Bp. tavaly 14 ezer volt. Belvárosban simán 20 ezer.
10/22 anonim válasza:
Amikor meg azt mondtam, hogy nem tudom megengedni magamnak a pszichológust, mert drága és konkrétan nincs ahonnan előteremtsek heti rendszerességgel ekkora összeget, mindenki a torkomnak esett, hogy márpedig nem drága és ez csak kifogás, mert nem akarok menni.
Úgy látszik mindenkinek jól megy a dolga, csak nekem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!