Elméleti kérdés ha valaki öngyilkos akar lenni és teljesen elszánt már akkor akár megtudja fullasztani magát egy pokróccal?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 20:57
11/12 anonim válasza:
Elvileg nem, bár nemrég kürlföldön volt egy kihívás hullám, hogy addig nem veszel levegőt hogy elájulsz (nem tudom hogy bírják ezt) meghalni ritka esetbe lehet, mint mindenbe, de agykárosodást lehet szerezni.
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem. Amikor úgy akartam magam felakasztani, hogy szép lassan letérdelek, akkor amikor éreztem hogy nem kapok levegőt, az életösztön felülkerekedett, én meg felegyenesedtem, aztán egy órán át remegve feküdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!