Hogyan tudnék továbblépni?
A történetem röviden:
Sportolóként belerokkantam egy rutinműtétbe, egy rosszul sikerült rehab miatt, mentálisan teljesen a padlóra kerültem, napi szinten eszembe jut az öngyilkosság gondolata. Alapvetően egy életvidám ember vagyok, viszont hajlamos a depresszióra.A sport volt az amire mindig támaszkodhattam. A gyógyszeres, pszichologusos vonalat nagyjából kimerítettem. Egyfolytában a múlton rágódok és kezdek becsavarodni.
Nem tudsz kimozdulni es agyhoz kotottbek erzed magad...
Plusz maganyos vagy?
Ezek okoznak mentális problémakat ha vki tarsasag szerető de le van korlatozva. Csalodott vagy , ugy erzed nem latod az alagút végét.
Hivj baratokat, mert az hogy talalkozol masokkal,kapcsolatba tarsasagba vagy az gyógyító hatású.
Sétálni tudok, lépcsőzés meredek emelkedő már problémás. Sportok közül az úszás az egyetlen, ami szóba jöhet.
Igazából az is aggaszt, hogy milyen lesz később, elég fiatal vagyok ehhez (bár valószínűleg bárki az lenne)
Nekem azt mondták hogy nem fogok tudni jarni- oh sportolni??!
Talusz toresem volt, nezz utánna tenyleg orokre bevegezheted ha ez megtörténik...
Na de utanna meg futottam , jartam es jol vagyok.
Ne add fel, az izomsorvadás az a legkevesebb, semmiség, bármikor vissza noveszted. Nekem is volt. Az izuletek a lenyeg. Sok zselés anyagu etelt egyel, hus levest tudod az is zseles lesz ha kihűl...
Ezek visszatermelik az izuleteket.
Ne add fel!
2 es vagyok :)
Szia!
Szerintem te egy nagyon kitartó sportoló lehettél!
Szóval van egy jó erenyed és az a kitartás!
Kérlek ,ne legyél lehangolt!
Gondolj arra milyen jó,hogy azt is megtehetted! Valamibe ügyes lehettél!
Most pedig... Gondolj arra,hogy legyen valami más amit tudnak csinálni!
Kezdj ilyeneket gondolkodni! Jó? :)
Ne feledd!
Van egy jó erenyed: a kitartás !
Fel a fejjel! Szerintem aki sportolt, abba valami több is van!
Bár én tudnék sportolni! Mindig csak elképzelem hogy eljutok a konditeremig. :)
Biztos lehetnek negatív érzéseid magadról. Ha nem tudsz járni úgy...
Én igyekszem a helyzetedbe képzelni magam. Nagyon rossz lenne nekem is. Mi tagadás.
De most a rossz gondolatokat győzd le a jóval !
Téged lehet sokan szeretnek! Gondolj rájuk is!
Adj szeretet másoknak!
Tudod mennyit gyógyít ez is?
Amikor én depis voltam,mert a családom rosszul bánt velem, találtam megértő embereket. Lélekben ez is sokat tud segíteni. Meg amit tudtam csinálni,megtettem.
Csak ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!