Szeretnek vegre tovabblepni de nem megy. Segiteni szeretnek magamon, mit ajanlotok?
Eltelt egy ev miota lecsereltek engem, es a mai napig nem tudok tovabblepni. Sajnos megbeszelni a dolgokat mar nincs lehetoseg, viszont en meg szenvedek. Szerelmes voltam, de nem voltunk egyutt, vegul lecsereltek engem egy masik lanyra, vegigneztem mert mindent kiposztoltak magukrol
Belem egtek a kepek es nem kellett volna megneznem, jobb lett volna a boldogtalan tudat
Hullamzo a lelki allapotom: sokszor jol vagyok, de maganyos oraimban ujra elojonnek a regi erzesek
Almaimban szinte minden este szerepelnek
Probaltam lefoglalni magam, mast keresni de nem sikerult
Szeretnem magamon segiteni, elosegiteni hogy konnyebben lepjek tovabb mert lehet az ennel sokkal rosszabb es keserubb dogokat ennel is nehezebben tudom majd tudni kezelni
Egyutt se voltunk, maximum a boldog erzet hianyzik, es az faj, hogy nem voltan eleg jo es tovabbleptek rajtam ami hatalmas serelmet okozott
Esetleg konyv vagy mit tudtok ajanlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!