Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Amíg nem jutok el terápiára...

Amíg nem jutok el terápiára addig?

Figyelt kérdés
Röhejes hogy államilag nincs ocd-depresszióra szakosodott terapeuta ebben a szánalmas szutyok országban, ezt az orvosom mondta. Elkezdtem abbahagyni az antidepresszánt mert nem akarok bejárni a rendelőbe mert tetőzik ott a szorongásom! Belém köt a kórház előtt valami alkoholista antiszociális elem hogy minek vagyok depressziós 22 évesen meg ő az ilyeneket megszokta verni stb. A biztonsági szolgálat meg mire van? Ja hogy a portással együtt jártassa azt a kbaszott retkes pofáját ha véletlenül nyitva hagyom a bejárati ajtót mert fázik a kis testük a két biteseknek! Hát ki akar ilyen helyre visszamenni?! A másik meg hogy kínszenvedés találni egy magánorvost/terapeutát mert akkora a sor hogy hűha! Még ünnepek előtt vettem fel eggyel a kapcsolatot aztán azóta sem hívott pedig mondta hogy fog. Szóval továbbra is keresgélhetek mert hiába mondja valaki hogy fiatal vagyok még, elfog szaladni mellettem az élet ha addig meg nem ölöm magam és felzabál a mentális betegség! 22/f
2023. jan. 19. 17:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként a környék nem a békés sétákra lett kitalálva mert itt van egy csomó kocsma meg vendéglátó hely, bolt stb. Hétvégén kimondottan nagy a forgalom.
2023. jan. 19. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem tartod az orvos által felírt adagokat. Beszéld ezt meg vele, hívd fel telefonon. Ha lehetséges.
2023. jan. 19. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
eléggé agresszívan /keserűen / kétségbeesetten reagálsz, kéne az a nyugtató
2023. jan. 20. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!