Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire járnál a munka, vagy...

Mennyire járnál a munka, vagy az egyetemi óráid előtt pszichológushoz terápiára?

Figyelt kérdés

2022. okt. 21. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Jártam úgy, hogy munka előtt mentem.
2022. okt. 21. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel szemben olyan fenntartásom van, hogy van, hogy nagyon elgondolkodtat egy terápia, leterhelt, vagy kiborít, nem tudom, hogy tudnék-e utána figyelni az óráimon.
2022. okt. 21. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Éjjeli bagoly típus vagyok, így is nehezen kelek fel időben, szóval nem vállalnám be, egész nap hulla lennék. Ha nem okozna gondot felkelni korán, akkor viszont nem lenne vele bajom.
2022. okt. 21. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Előtt nem, csak utána.
2022. okt. 22. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Egy ideig 18 orara jartam, munka utan. Faradt voltam, neha a munka jart az eszemben. De forditva is volt: azon gondolkoztam a munkaidomben, hogy mirol beszeljunk este. Az elonye az volt, hogy a teman valo gondolkodasnak nem volt akadalya, vagy annak, hogy egy-egy faraszto beszelgetes utan lefekudjek aludni. :)

Majd reggel 9-re jartam. Ez sokkal jobb volt. Altalaban pihenten mentem, a munka meg nem foglalkoztatott, sokkal jobban tudtam koncentralni. Volt olyan, hogy a munkaba menekultem, hogy ne agyaljak a pszichologusnal beszelteken. Igy egy kicsit leulepedett, mire elovettem. Volt olyan, hogy a beszelgetes utan serulekenynek ereztem magam, igy a munkatarsaimmal ovatosabb voltam. Persze volt olyan is, hogy a beszelgetesen agyaltam :)

Elofordult az is, hogy napkozben voltam: delben vagy delutan haromkor. Ezek voltak a legrosszabbak - munkabol mentem, munkaba mentem vissza. Altalaban utolso pillanatban estem be, nehez volt atkapcsolni a munkabol :)

Nekem a reggeli talalkozo jobban bejott.

2022. okt. 22. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!