Pár hónapja vagdosom magam . Egy tanárom nemrég eszre vette , es azota kerdezget hogy hogy vagyok meg hogy láthatja e a karomat . Ilyenkor altalában azt mondom nem akarok rola beszélni , vagy hogy mindegy . Nagyon szeretnék megprobálni leszokni , de nagyon nehéz , es felek hogy a nélkül csak még rosszabb lenne . Egy héttel ez előtt megpróbáltam megolni magamat ( nem volt tul komoly , nem is gondoltam tul komolyan igy utolag belegondolva , de a szándék megvolt) . Szeretnék segitséget , de ugyanakkor félek megnyílni , es felek hogy attol csak rosszabb lesz , mar tul sok emberben biztam meg , akik kihasználtak es ez lelkileg tonkre tett . Mit csináljak ?
2023. jan. 14. 22:21
1/8 anonim válasza:
Fordulj iskola pszichológushoz,vagy ahhoz a tanárhoz akiről írtál. Meglehet ebből gyógyulni!
2023. jan. 14. 22:46
2/8 anonim válasza:
Ha a tanár szól a gyermekjólétinek vagy családsegítőnel akkor neked annyi.
2023. jan. 14. 23:58
3/8 anonim válasza:
szerintem egesz rendes a tanar. az en tanarom egybol ertesitette anno anyamat, meg egyszer az iskola orvos latta meg a karomat, es mar irtak is beutalot nekem pszichiatriara, de anyam nem vitt el. nem kell aggodnod, ha eddig nem szolt senkinek a tanar errol, nem fog mostsem. sajnalatos az hogy annyi ember van akik jatszanak a masik erzeseivel, sokszor eltem meg ezt en is. nehezen bizom meg masokban miattuk.
2023. jan. 15. 01:03
4/8 anonim válasza:
Tegy a problemaid ellen es szuntesd meg azt amiert ezt teszed. Segítseget kerni tudom nehéz, de így élni sokaig meg sokkal sokkal roszabb. De rendbe johetsz h egy kicsit erős vagy es elindulsz ezen az uton. Addig is bombázd az agyad olyan dolgokkal amik boldogság erzetet adnak.
2023. jan. 15. 01:09
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat , sajnos a kiváltó okot nem tudom megszuntetni jelenleg . A tanár tényleg kedves , csak anyukámat is ismeri , es felek ha mindent elmondok , akkor azt ő anyukámnak el fogja mondani .
2023. jan. 15. 21:39
6/8 anonim válasza:
mi az okod? valahogy elkell kezdened az utat, a pszihologussal de ahhoz szüleidre is szükséged van, bár nem ismerem a szüleid de a legtöbb segíti a gyerekét legyen bármi is. És attol nem félj h ha megnyilsz akkor majd átbasznak, a szüleidről van szo meg a kezelő orvosrol akihez majd mész, másnak meg egy szót se és semmi baj. Ők a te javadat akarják, és nem ártani.
2023. jan. 15. 21:59
7/8 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék orvoshoz menni , én nem birnam ki , es a szuleim is nagyon csalodottak lennének , az anyám már igyis többször a fejemhez vágta hogy milyen eletkeptelen vagyok , ha megtudna ezt …
2023. jan. 15. 22:40
8/8 anonim válasza:
De látszik hogy nem tudsz mit kezdeni a problémáddal. Mert amit csinálsz magaddal nem megoldás sőt annak az ellentéte, csak sulyosbító tényező. És a leírtak alapján másban se akarsz már bízni, vagy teret adni nekik. Barátok és családtagok támogatása nélkül meg az lesz a vége h megölöd magad vagy maradandó károkat okozok, vagy valaminek a függője leszel ami pillanatnyi örömöt okoz majd és addig se szenvedsz.
Nem kell orvoshoz menni ha nem akarsz, és beszélni se kell a gondjaidról másoknak. De így nem lehet rajtad segíteni még a legnagyobb jó indulattal se. Egyedül csak nagyon kevesen képesek túl jutni a gondjaikon.
Btw amit egyedül javasolni tudok, az az edzés. Jót tesz a testednek és az elmédnek is és kitudod adni magadbol a szart. És a végére nem csak h magadnak tetszeni fogsz még boldogabb is leszel a nap végére. Ahogy minden izmod fáj szabályosan érzed h élsz és jó érzés. Nagyon sokan csinálják ezt terápiák és gyogyszerek helyett, főleg férfiak de nőknél se ritka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!