Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csinaljak hogyha a hasam...

Mit csinaljak hogyha a hasam allandoan nincs jol ?

Figyelt kérdés

Suliba vagy barmilyen tarsasa helyzetbe megyek indulas elott nagyon faj a hasam.

Pszichesen van ez, es jarok pszichologushoz de erdekelne masnak a tapasztalata

2023. jan. 14. 00:28
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Működj együtt a pszichológussal, már ha jó. Mi okozza? Kiközösítés, túl erős követelmények? Nem tudsz másik iskolába menni? Nyilván az okot vagyis a stresszt kell megszüntetni, vagy átalakítani a gondolkodásodat, hogy amitől félsz, az valójában nem is veszélyes (persze csak abban az esetben, ha tényleg így van).
2023. jan. 14. 01:42
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Szia! A Stresszel egybefûggô hasi illetve gyomorpanaszokra irok Neked egy-kèt Stresszkezelô technikát.Elsôsorban meg kell tanulnod higgadtan kezelni a Stresszeshelyzeteket. Tilos a kâvè, a cigaretta, alkohol, kábitószer! Az èletmododba hasznos lenne a napi szintû sport gyakorlása, ami megmozgatná a karjaidat ès combjaidat is. A sport serkenti a „örömhormon termelèst, ezèrt javulhat a hangulatod. A friss levegôn eltöltött sport pl. Kerèkpározás, kocogás szintèn jóhatású. A tudatos lègzès is sokat segithet ès könnyen megtanulható.az egyenletes lègzès automatikusan csökkenti a stresshormonok szintjèt a szervezetûnkben. Meg kell tanulnod Relaxálni, ami annyit jelent, hogy a testi-lelki egyensúly kialakitásában segit. Jelentkezzèl be egy Autogèn trèning tanfolyamra, amely Schultz módszere alapján hat ; pl. Nehèzlègzèsre, sziv, lègzès, napfonat, homlokhûvössèg gyakorlatokat. Minden jót!
2023. jan. 14. 01:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Utolso, koszonom szepen!

Akkor szerintem elsosorban el kezdek sportolni napiszinten.

Nem akarok iskolat valtani mert imadom ezt a sulit

2023. jan. 14. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ellentmondás! Ha imádod a sulit, akkor mért betegedsz bele a bejárásba? Márpedig valami bajod van vele!
2023. jan. 14. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg anno hánytam egy időben reggelente, mikor középsuliba jártam. Aztán kinőttem.
2023. jan. 14. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert talan generalizalt szorongasom van? Attol meg szeretem a kozosseget es a sulit
2023. jan. 14. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A generalizált szorongás nem a derült égből villámcsapásként jön, annak oka van. És azon a helyen jelenik meg, ami az oka.
2023. jan. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!