Segítség:?! Miért? Mért vagyok zavarba az emberek előtt? _
Figyelt kérdés
utálok buszra szállni (főleg egyedül)emberek szemébe nézni,,,nem szeretek emberek közelébe lenni,,,idegenekkel beszélgetni,,é valahova menni...utálok....zavarban vagyok...és leblokkolok utálok utcára menni ...áh segítség2010. okt. 3. 01:09
1/6 anonim válasza:
ez már velem is előfordult!! régebben nem volt sok önbizalmam és utáltam emberek között lenni, aztán változtattam a környezetemen életmódomon egy kicsit, és most csak nagyon ritkán szokott ilyen érzésem lenni! Szerintem valamin te is változttass mert nem vagy magaddal megelégedve! Ez az egész nekem abból indult!
2/6 anonim válasza:
és például ma egy öreg cigány csövessel beszélgetttem a blahán! Lehet hogy ez hülyén hangzik de gondolom érted a lényegét! 100% ellentéte vagyok annak aki 1 éve voltam! Lehet hogy ha eldobod a gátlásaidat te is teljesen szabadelvű, nyitott, jókedvű leszel! :)
3/6 A kérdező kommentje:
igazad van.Szerintem lehet h nekem is onnan jött ez az egész h nem vagyok megelégedve magammal (alkatom).Mindenesetre megfogadom tanácsodat.
2010. okt. 3. 02:20
4/6 A kérdező kommentje:
de hogyan változattál a környezeteden ?
2010. okt. 3. 02:23
5/6 anonim válasza:
tavaly szakközépbe jártam amit nagyon utáltam, olyan primitív egy társaságot te nem tudsz elképzelni, teljesen elvették a kedvemet mindentől.. most munkát keresek és kb annyi stressz nincs rajtam mint Buddhán. Ezzel nem azt mondom hogy hagyd abba a tanulást, inkább kezdésnek mozogj sportolj kicsit hogy jobban érezd magad a testedben :) téged szoktak piszkálni suliba v munkahelyen? hány éves vagy fiu lány megtudhatom? én 18F
6/6 anonim válasza:
Szerintem járj sokat közösségekbe.. Például menj el korizni, és ismerj meg új embereket.
Természetesen itt most nem idegenekről beszélek.. hanem mondjuk a barátnőd barátnőjével. Hidd el, ha a Te barátnőd az a lány, akkor nem lehet túl rossz fej, és annak a barátnője sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!