Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy éljek együtt ennyi...

Hogy éljek együtt ennyi mentális betegséggel?

Figyelt kérdés

Rengeteg diagnosztizált mentális betegségem van

Soha nem lesz rendes életem ezek miatt. Kezdek kétségbe esni.. Mit kezdjek most ezekkel?

Nem akarok nyűg lenni senkinek a nyakán ezért normális kapcsolatom soha nem lesz..

2023. jan. 13. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nekem az volt a pozitív az egészben hogy sokan dolgoztak a betegeken

Csak úgy nem osztogatják a diagnózist"

Ha te így érzed, az jó, viszont bennem ez inkább negatív érzéseket kelt. Ha több orvoshoz volt közöm egyetlen betegséggel kapcsolatban, inkább az volt a tapasztalatom, hogy egy idő után ötletbörze lett belőle. Ugyanazon vizsgálat ugyanazon leletéből az egyik ilyen, a másik olyan betegségre gyanakodott, előírtak különböző terápiákat és az volt az érzésem, hogy csak kísérleteznek, hátha valamelyik bejön, de kínosan ügyelnek rá, hogy még véletlenül se mondjanak hasonlót, mint bármelyik előző doki. Igaz, én lelki betegségekkel keveset küzdöttem, inkább az ortopédia világában mozogtam. Jobb volt, ha egy adott problémát egy orvos tudott kezelni, mert lehet, hogy az eredmény nehezen és lassan jött, de legalább nem ment el idő a találgatásokkal.

2023. jan. 13. 10:28
 12/14 hosszúhajú ***** válasza:

én még kényszerbeteg bipoláris és adhd is vagyok a bordi mellett és most meg autista vizsgálatra megyek, ja és leszbikus... igen, megértelek. ugyanezt érzem.. félelmetes.

megint próbálom megtalálni mit szeretek, de marha nagy szerencsém van hogy szeretem az egyedüllétet.

2023. febr. 1. 01:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Én is lmbtq tag vagyok

Jóval nehezebb így is ismerkedni :D

2023. febr. 1. 12:36
 14/14 hosszúhajú ***** válasza:
Jézusom, akkor te is kaptál ráadást....
2023. febr. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!