Hogyan tudnék többet aludni?
Figyelt kérdés
Annyit alszom mint az átlag, 7-8 órát naponta, viszont volt olyan időszak amikor 15-20 órákat aludtam, nem tudom akkor mi volt velem, nem bírtam ébren lenni. Szeretnék most is annyit aludni, legszívesebben az életemet is átaludnám, de már nem megy. Menjek pszichiáterhez, vajon írna ki altatót?2023. jan. 11. 21:31
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom én azt, csak szeretném átaludni az életemet.
2023. jan. 11. 22:43
4/5 anonim válasza:
Az más! Ajánlom bármelyik MMO rpgt.
8h játék egy nap semmi, ha el akarsz érni benne valamit legalább 12-19h/nap kell. Anno 7évet toltam. Szülők elviselése, hibernáció, belső frusztráció stb t teljesen jól vitte. Életben ugyan nem haladtam előre.
Hibernációra okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!