Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológushoz kellene mennem?

Pszichológushoz kellene mennem?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben észrevettem, hogy teljesen lelassultam. Ugyanakkor vannak időszakok napközben, amikor pörgök és ha nem úgy haladnak a dolgok ( pl előttem sétáló emberek), teljesen ideges leszek. Ha lefekszem pihenni egy picit, olyan érzésem van, mintha egész nap pihentem volna, és nyűgös, feszült leszek, kb állandóan mozgásban kell lennem.

Természetes nyugtatón az eleve belassultság miatt nem gondolkoztam.

2023. jan. 10. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj sehová ebben az esőben... Majd tavasszal, vagy nyáron.
2023. jan. 10. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy rosszabbul vagy, akkor menj. Keress egy számodra szimpatikus szakembert, jelentkezz be hozzá, aztán mondd el neki ugyanezeket. Lehet, hogy ő talál valami olyan dolgot, ami ezeknek a tüneteknek a hátterében áll. Hajrá!
2023. jan. 10. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek a közvetlenül előttem szólóval, ugyanis lehet ez a napsütés hiánya miatt is időszakos, de tán más miatt, ám az már jó, ha felmerült benned ez a kérdés, hogy tán szakember segíthet. Az biztos, hogy jobban, mint itt bárki, aki nem ismer téged! Úgyhogy menj el szakemberhez, komolyan, akár a háziorvosod vagy az iskolád is segíthet beutalóval!
2023. jan. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!