Miért olyan nehéz elindulnom néha?
Tudom, hogy ez egy nagy téma és nem egy ilyen oldalra való, illetve azt is fontosnak tartom még hozzátenni, hogy tényleg csak az elindulás a nehéz, de annyira, hogy sokszor nem megyek el megbeszélt találkozókra, helyekre, vagy elintézendő dolgokra, de akár baráti találkozókra, mert valahogy minden más fontosabb, pedig nagyon szeretnék menni, de mintha valami otthon tartana. Miután elindultam már, utána már könnyen megy minden, kifejezetten szeretek kint lenni, gyalogolni, szeretem a friss levegőt, minden időjárást, a mozgást, de mintha nehéz lenne felállnom a képernyő elől, most is inkább ezt írom ahelyett, hogy mennék a dolgomat végezni... Talán sikerül is úgy, hogy most ezt kiírtam magamból!
Van más is így?
Kezdd el megfigyelni magad: milyen gondolataid, érzéseid jönnek elő elindulás előtt?
Miért nem szeretnél elindulni? (pl. kényelmesebb otthon/szorongás a kinti környezettől,...)
Illetve célszerű lehet kideríteni a mögöttes, kiváltó okokat, ami kapcsolódhat az időnkénti depresszív érzéshez is. Mitől alakult ki ez a reakciód?
Gyerekkorban érdemes keresgélni, szokásaink, tulajdonságaink nagy része onnan ered.
Például egy elinduláshoz köthető, rossz emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!