Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elítélnél egy ilyen embert?

Elítélnél egy ilyen embert?

Figyelt kérdés
Ha valaki megsebesítené magát vagy túladagolná magát, mert a környezetében mindenki elbagatelizálja a problémáit, nem kap segítséget csak veszekednek vele. Nem bántani akarja a környezetében lévőket csak segítséget szeretne és, hogy komolyan vegyék. Ennek az embernek nincs senki akivel őszintén beszélhetne, magányos. Többször jelezte már, hogy nagyon rosszul van. Elítélnéd vagy megértenéd?

2023. jan. 7. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Miért nem fordul pszichiáterhez vagy pszichológushoz?

Megértem, mert ismerős a helyzet, de elítélem, hogy nem fordul orvoshoz ha annyira súlyos.

2023. jan. 7. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Megérteném.
2023. jan. 7. 16:26
 3/4 A kérdező kommentje:
1: Eddig még nem mert pszichológushoz vagy pszichiáterhez fordulni, mert nehezen beszél az érzéseiről, fél idegen emberekkel beszélni. Gondolod, hogy segítene neki?
2023. jan. 7. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
38%

Magamból indultam ki.

Én elmentem (pszichiáterhez), mondván mit veszíthetek.

Persze azon kívül, hogy felírt gyógyszereket más nem történt, de hát az is több, mint a semmi.

Szóval maradt az, hogy magamba kellett rendet raknom egyedül.

2023. jan. 7. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!