Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt nem tudom feldolgozni,...

Ezt nem tudom feldolgozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szomszédom akivel eddig jóban voltam, megfenyegetett ma hogy megy önkormányzathoz, rendőrségre mert én éjszakánként ordibálok és megunta. De ez nálam nem szándékos, én beteg vagyok és sok minden alvás közben jön elő. Sose bántottam őket, miért kell fenyegetőzni rögtön? Én ezt nem tudom feldolgozni. Igen, rémálmaim vannak állandóan, hogy meg akarnak ölni azért kiabálok, amit én magam is hallok.
2023. jan. 6. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A szomszedot is megilleti a nyugodt elet, nem csak teged. Az, hogy allandoan az ejszakai ordibalasodat kell hallgatni, nyilvan borzasztoan zavaro, akkor is, ha nem szandekos, neked ezt kell megertened.

Nincs erre valami megoldas? Gyogyszer, mittudomen?

2023. jan. 6. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön?

Emlékszem többször írtál ki erről kérdést.

Pszichiáter nem tud segíteni gyógyszerrel?

2023. jan. 6. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy sima altató is segítene hogy mélyebben aludj.
2023. jan. 6. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Így is szedek gyógyszereket, már hosszú évek óta szedek gyógyszereket és voltam kórházban rengeteget
2023. jan. 6. 17:10
 5/7 A kérdező kommentje:
De hogy oldjam ezt meg? Milyen vizsgálatokra kell elmenni? Már régen kértem a háziorvoat hogy adjanak neurológiai beutalót, de lepattintottak.
2023. jan. 6. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt mondd el neki. A szomszédod már megfenyegetett, legyen kedves segíteni.
2023. jan. 6. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichiátriai gondozóba nem kell háziorvosi beutaló. Kérj időpontot és mondd el a pszichiáternek, hogy mi a problémád. Lehet, hogy gyógyszert ír föl, lehet, hogy kivizsgáltat (labor, CT, neurológia stb.), ill. lehet, hogy beutal egy egy u.n. alvászavar központba, amelyek a hasonló problémák megoldására lettek létrehozva. Biztos, hogy fognak tudni segíteni.
2023. jan. 6. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!