Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van ilyenkor?

Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval szeretnék elkezdeni bulizni, de maladaptív álmodozó vagyok és félek tőle, hogy részegen esetleg elkezdenék beszélni az álmodozásaimról, meg a kitalált emberekről benne, mert nem tudtám megkülönböztetni az álomvilágom a valóságtól. Szerintetek nyugodtan ihatok, mert azért leszek annyira észnél, hogy különbséget tudjak tenni vagy ez lehet egy probléma?

#maladaptí álmodozás
2022. dec. 28. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Döbbenetes dolgot mondok, alkohol nélkül is szuperül lehet bulizni. Én az első 2 bulimat átaludtam, a következő 3-at végighánytam + rosszul voltam, ekkor rájöttem, hogy nem tesz jót nekem a pia. Innentől kezdve csak fantát ittam. Hatalmasakat buliztam, táncoltam, csajoztam, Metallica koncert, stb.
2022. dec. 28. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm tudom, csak azért életében minden ember berúgott már egyszer és lehet ha iszom már én sem fogom tudni elkerülni, főleg hogy még nem tudom hol a határ, mert még nem ismerem annyira magamat ebből a szempontból…
2022. dec. 28. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted aki beb_szik, az értelmes dolgokról szokott beszélni?

És ahogy írták, ha neked a buli egyet jelent az alkohollal, akkor söpredék vagy.

2022. dec. 28. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj annyit innod, mint a többiek, esetleg iszol pl. egy vodka-narancsot, attól még nem rúgsz be, de kicsit oldottabb leszel.
2023. jan. 4. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!