Milyen vény nélküli hangulatjavítók vannak?
Figyelt kérdés
Nem altatót vagy nyugtatót keresek.
Hanem bármit, amivel le tudom sz*rni, hogy olyannal kell foglalkoznom, aminél a pokol tüze is 20x jobb lenne, és lezsibbaszt annyira hogy robot módjara tudjam azt csinálni amit a világ megkövetel tőlem, anélkül, hogy ez engem zavarna.
Köszi!
2022. dec. 28. 13:43
2/30 anonim válasza:
A Remotiv Extra tényleg javítja a hangulatot, de nem úgy, hogy lezsibbaszt. Kétlem, hogy az alkoholon kívül létezik olyan legális szer nálunk. ;)
3/30 A kérdező kommentje:
"Kétlem, hogy az alkoholon kívül létezik olyan legális szer nálunk"
Hát ja, ettől tartottam...😅
Köszönöm a váladzokat, kirpóbálom, mi mennyire jön be meg használ! 🙂
2022. dec. 28. 13:56
4/30 anonim válasza:
A kratom pörget, jó kedvet csinál. Alvás előtt 4-6 órával viszont nem érdemes nyomatni. Viszont ez egy természetes (levél) drog. Magyarországon nincs be tiltva jelenleg, de csak botanikai mintaként rendelhető. Huzamosabb használat esetén függőséget is okoz.
5/30 anonim válasza:
A valós problémát kezelni nem opció?
6/30 anonim válasza:
Orbáncfű, de rendszeresen kell használni, hogy el kezdjen hatni.
7/30 anonim válasza:
Mi az az olyan, amivel foglalkoznod kell, és mért kell. Nagyon kevés a tényleges "kell" az életben, gyakorlatilag a betegséget és beteg rokon ápolását kivéve mindent meg lehet változtatni.
8/30 A kérdező kommentje:
#5 Nagyon szeretnem a valós problémát kezelni, de nem, nem opció, mert ahhoz körülmények, meg lehetőség is kell.
2022. dec. 28. 14:44
9/30 A kérdező kommentje:
#7 Ennyi erővel a beteg rokon ápolását is meg lehet változtatni. Nincs kettős mérce!
2022. dec. 28. 14:45
10/30 anonim válasza:
És mi akadályoz a körülmények megteremtésében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!