Jól e csinálom??
Én nem vagyok orvos, de a kérdésed alapján rendbe kellene tenned a dolgokat magadban.
Nekem is rengeteg remalmom, paralizisem van, szorongok, de igazából ha kitoltom az idom, ez nem zavar. Csak mikor van idom és közben fáradt is vagyok, előjön minden. De már sikerül letudni , felebredek , felebresztem magam. Nap közben pedig elterelem a gondolataim . Bármivel .
Valószínű hiába kapsz gyógyszert, tunetet kezel, itt az eredendő problémán kellene túl jutni. Pszichologus esetleg ?
Mármint mit csinálsz e jól? Hogy rivo helyett xanaxot szedsz, ami ugyanolyan benzo, és rosszabb drogok ezek, mint a heroin. Vagy azt, hogy erős nyugtatók mellett alkoholizálsz is? Öööö nem, nem csinálod jól.
Az tenne jót hosszú távon, ha leszoknál a drogokról és az ivásról, a lelki problémáidat pedig nem elfolytanád, hanem feldolgoznád.
És mielőtt megkapnám, hogy ne okoskodjak, elmondom, hogy súlyos függő voltam, tragikus múlttal, szóval tudom miről beszélek.
4-es.
Ha láttál volna heroinfüggőt, nem mondanád, hogy ugyanolyan.
A masik gyógyszer csak tartós szedés eseten hat. Minden nap kell szedni. 2-4 hét után hat.
Az jó, h csökkented. De kellene találni gyökeres megoldast arra, amire a rivot szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!