Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen személyiségzavar...

Milyen személyiségzavar jellemei lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Egy rokonomról van szó. Szeretném tudni, hogy milyen személyiségzavara lehet, mert már nagyon irritál a jelleme...

-Folyton ő beszél, az ő sztorijait kell végighallgatni

-Mást konkrétan nem hagy szóhoz jutni, ha bele is kezd más, ő rákontráz

-Erőszakos (mármint nem fizikailag, de rád erőltet dolgokat)

-Csak az ő meggyőződése lehet a jó, aki mást mond, azé nem

-Időrabló: ha tudja, hogy sietünk, menni kéne valahova, akkor is addig p*fázik, míg végül miatta késünk el

-Mást soha vagy alig hallgat meg

-Mindenről lebeszél, így neki nem is mondom el soha a terveimet, vagy max utolsó percben

-Idegbeteg, az anyjával is sokszor csúnyán beszél

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2022. dec. 23. 19:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már komolyan ott tartok, hogy kiadnám magamból ezt, és megmondanám neki a képébe..de rengeteg gát van bennem az irányába, sok trauma, amiket gyerekkoromban okozott…meg aztán lehet úgysem érnék el vele semmit egy ilyen ember esetén…Volt olyan is, hogy épp a 20. mlm sz@rt, amibe belépett, akarta rám tukmálni, mármint, hogy “csak” meghallgassam az “üzleti modellt”, és mivel tudta hogy frászom van tőle (miután soha egy sem jött be neki) úgy kezdte a mondandóját, hogy : “Tudom, hogy nem érdekel, de hallgasd már meg, csak egy óra” -.- Ez komolyan akkora tiszteletlenség basszus.
2022. dec. 25. 10:17
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor ne soká válaszolj, hanem egyáltalán ne válaszolj. Minden reakció számára biztatás. A barátai is úgy koptak le, hogy nem reagáltak rá. De feltűnt neki. Azért kapar annyira a többiekért.
2022. dec. 25. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
28%
Ismerek ilyen leuraló embert, akinek senki sem meri megmondani a tutit. Pontosan ezzel élnek vissza. Én megmondtam, hogy szerintem önző, akkor már visszafogta magát. Úgy mert volna ujjat húzni velem.
2022. dec. 25. 13:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Amiatt “muszáj” találkozni vele, mert egy idős rokonommal lakik, aki már alig mozdul már ki otthonról, és csak ott tudok találkozni vele, de ez meg mindig ott van szinte -.- 10-ből 9-szer ott van, ha oda megyek..
2022. dec. 25. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
28%
Akkor nézd levegőnek, bútordarabnak vagy ordíts rá, pillanatnyi hangulatodtól függően. Becsüld már meg önmagadat annyira, hogy nem félsz tőle! De levelezni aztán végképp nem kell vele, azt sehogy nem tudod megmagyarázni a nála lakó kedves rokonnal.
2022. dec. 25. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!