Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ilyen drágák a pszicholó...

Miért ilyen drágák a pszichológusok?

Figyelt kérdés

Miért ilyen drágák a pszichológusok? Egy alkalomért ami 45 perc a környékemen 18-20 ezer forintot kérnek el. Ez az ár a covid előtt is így volt, és hiába kértem kedvezményt, elküldtek.

Nem lehet hogy sokan az ilyen árak mellett nem járnak szakemberhez, miközben szeretnének?

2022. dec. 18. 17:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert minden gyengeelméjű pillangólelkű barom pszichológushoz megy akkor is ha semmi komolyabb gond nincs az életében csak mert olyan "trendi" depressziósnak lenni + saját magukat orvosi szakvélemény nélkül betegnek titulálni. Ezeket szépen le is húzzák a pszichológusok, de véleményem szerint jól teszik. Aki képtelen stabil, kiegyensúlyozott és boldog életet kialakítani a 21. században az meg is érdemli a sorsát.
2022. dec. 22. 00:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ez a probléma, hanem az a gond, hogy nem létezik mindenki számára elérhető és jól funkcionáló állami ellátás. Én nem sokallom ezeket az árakat, elhiszem és meg is értem, hogy miért kerül ennyibe. Egyszerűen csak nem tudom kifizetni. Holott ennek nem kellene “luxus” kiadásnak számítania, mert az ember egészségéről van szó. Viszont mivel sok esetben nincsen alternatíva, ezért nagyon sokan nem kapnak segítséget.
2022. dec. 26. 12:16
 23/25 A kérdező kommentje:
Én sem sokallom. Maximálisan egyetértek veled.
2022. dec. 26. 14:45
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"ennyire befektetésigényes szakmát keveset tudok mint a pszichológia"

Persze, mert egymást is legomboljátok... A pszichológusok képzői már elkérhetnek 60 ezer forintot is óránként. Ők meg 100 ezer forintos órabérért vesznek órákat. (nem tudom, hol a lánc vége) Meg persze ott a teremtulajdonos, aki az abszolút semmittevésért elkér havi 100 ezret (minimum), csak mert ő a tulajdonos. Ezek a pofátlan órabérek pedig a középosztálybeli magyarokon plattyannak. (A szegény rétegeknek nincs ilyenre pénzük).

Az orvosi magánrendelés hasonló történet.

2023. jan. 5. 23:10
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert senki nem akar gombokat keresni, gondolom te is megkéred az árát a szakmádban a tudásodnak.
2023. jan. 8. 08:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!