Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek rossz dolog félni...

Szerintetek rossz dolog félni a koszos dolgoktól?

Figyelt kérdés
És ebbe így mindent belenézve, az embereket is. A szegényeket, munkásokat meg az összes koszos primitív parasztot. De nem úgy félni tőlük, hogy elmenekülök, ha meglátom, csak úgy máshogy tekinteni rájuk, mint a normális emberekre.

2022. dec. 15. 09:32
 1/5 anonim válasza:
55%

Volt olyan ismerősöm, aki nem volt hajlandó beülni az autómba, mert volt benne pár szál kutyaszőr.

Én csak meglepődtem ezen.

Ugyanakkor ugyanez az ismerős meg Mexikóban egy tónál összeszedett olyan baktériumot, hogy 5 hétig feküdt egy kórházban az intenzíven...

2022. dec. 15. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A jelenséget magát értem, de ezekkel a címkékkel és ezzel a megfogalmazással nehéz higgadt választ adni.

Maradjun annyiban, hogy a frusztrált emberek gyakrabban balhésak. De a korreláció nem okozat, és a feltűnő nem az átlag.

2022. dec. 15. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen felesleges dolog betegesen félni a kosztól. Az alapvető higiéniára oda kell figyelni, aztán ennyi.

Az meg már mindenkinek a saját dolga, hogy a többi emberre hogyan tekint. Én úgy gondolom, hogy hülyeség valakit csak a társadalmi helyzete miatt lenézni, de nyilván van, aki ezt is másképp látja.

2022. dec. 15. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Van egy rossz hírem kérdező, a szegények, munkások, de még a primitív parasztok is normális emberek.

Aki viszont így nyilatkozik másokról, mint te annál már vannak kétségeim, hogy a normális kategóriába beleférnének, még az emberek is kissé túlzónak tűnik ilyenkor.

A kosz az kosz. nem kell megenni és nem lesz tőle bajod. vagy te nem szoktál mosni, takarítani? mert azt meg se kérdezem mi a munkád, nyilván nem magad termeled az élelmiszeredet, nem magad takarítod az utcádat, a járművet amivel utazol és nem is valahol az iparban, gyártásban tevékenykedsz. Mert azok bizony kosszak járnak.

A félelem nem a jó szó amit használtál, a lenézés a helyes kifejezés a szöveged alapján.

És valóban, ez nem jó dolog. tehát ne csináld!

Próbáld meg inkább, hogy a szerinted nem normális emberek helyett te végzed el azokat a tevékenységeket, amik miatt koszosak lesznek és majd megérted hogy miért történik.

2022. dec. 15. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A Címkék és ez a fogalmazás nem véletlenül ilyen. Életemben egyszer utaztam busszal és metróval, a hazafelé utazó büdös (büdös mint büdösek voltak), koszos munkások mellettem ültek és legalja primitív dolgokról beszélgettek MELLETTEM! Én nem tartom elfogadhatónak azt hogy ilyen emberek velem egy helyen legyenek/utazzanak! Azután szóltam is a szüleimnek, hogy én biztos soha többet nem utazok így, és nem is teszem azóta! Gondoljatok bele, ezek után ültök le a buszon/fogtok meg bármit a buszon, aztán ki tudja, bármit elkaphattok tőlük. =/

Nagyon sajnálom, de én még egy értelmes munkás/szegény emberrel sem találkoztam.

2022. dec. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!