Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15hkm vagyok ti is ennyire...

15hkm vagyok ti is ennyire rettegtetek a rossz dolgoktól?

Figyelt kérdés
3 hete nem láttam a babámat,rosszulléteimből sok elmúlt 1-2 megmaradt,szúrkálni szúrkálgat a hasam naponta,derekam is érzem naponta egy keveset.Émelygés is néha néha még előrukkol.Most az új tünetem,hogy estére fáj a talpam,vagy a sarkam.Ugye nincs baja a babámnak?ha most történne vele valami szörnyű annak erős jelei lennének már igaz?
2013. szept. 11. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Amint érzed majd mozogni, elmúlnak ezek a rossz gondolatok.

Ha baj lenne, biztos lenne tünet....próbálj csak szép dolgokra gondolni, ne parával teljen ez a szép időszak

2013. szept. 11. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ne aggódj mindenen a babád valószínűleg jól van.

Az idegeskedés nem tesz jót, se neked, se neki lazíts.

Ezek természetes tünetek, mondjuk a talpad és a sarkad nem hiszem hogy a baba miatt fáj, lehet hogy sokat voltál talpon mostanában :)

Boldog babavárást.

2013. szept. 11. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

No, akkor most kezdődik a terhesség szép, és kényelmesebb része!

A rossz gondolatokat meg most száműzd, ne azzal teljen a terhesség, hogy folyamatosan félsz, rettegsz. Ezzel nem is teszel jót a babának...

Nyugalom, jó gömbölyödést! :)

2013. szept. 11. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzeé és még sok kismama, de én nem is szeretném, ha sokszor ultrahangoznák a babámat, mert Ő nagyon gyűlöli. Nyugodj meg! Nincs semmi gond vele. Szerintem egy két-három hét és elkezded érezni a mozgását és akkor elmúlnak ezek a rossz gondolatok. Most töltöm a 18. hetet és már naponta többször érzem a babót, pedig első gyerek lesz. Kicsit ezért már könnyebb, de nekem is nagyon rossz volt a 12-16. hét közötti szakasz, mert folyton aggódtam. Minden jót neked!
2013. szept. 11. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
ezzeé helyett: ezzel :)
2013. szept. 11. 09:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenkinek ment a zöld ujjacska.Csak tudjátok első kis csemeténk,én pedig csak a legjobbat akarom neki,és nem akarom,hogy baja legyen odabent
2013. szept. 11. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy éltem meg ezt az időszakot! :) Ne aggódj, semmi gond nem lesz! Én is mindenen aggódtam, ugyanúgy ahogy Te. :) Most is aggódom, meg jönnek a hülye gondolatok, de le kell küzdeni őket, teljesen felesleges velük foglalkozni. Amúgy előre bocsájtom, hogy a terhesség minden szakaszában lesz miért aggódni :P De felesleges! Szépen fejlődik a kisbaba, teszi a dolgát, anélkül is, hogy anyucija idegeskedne. Én most a szülésre vagyok ráfeszülve, szombatra vagyok kiírva, itt az orrom előtt a végcél :) Na képzelheted mennyi gondolat mászkál a fejemben... Totál röhejes! :D Már a legborzasztóbb forgatókönyv is lejátszódott a fejemben:D De csak a pozitív gondolatokra szabad koncentrálni!!! Ilyenek vagyunk emberek, képzelgünk összevissza, meg stresszeljük magunkat feleslegesen. :)
2013. szept. 11. 12:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ilyenek vagyunk,nem tudunk ezzel mit kezdeni.Neked sok sikert szombatra,és biztos nagyon ügyes leszel.
2013. szept. 11. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek,ugyanígy vagyok én is.Ha lehetne otthonra ultrahanggépet venni,beszerezném és mindennap megnézném,hogy él-e. :)
2013. szept. 11. 14:23
 10/10 A kérdező kommentje:
legalább nem vagyok ezzel egyedül:)
2013. szept. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!