Melyik szimbólumok jelentenek, nyújtanak védelmet (a rossz dolgoktól, történésektől, emberektől)?
én nem vagyok egyáltalán vallásos. viszont úgy tudom, hogy a keresztényeknek nem is lehetne tetováltatniuk.
"Ne vagdaljátok be testeteket halottért, és ne végezzetek magatokon tetoválást. Én vagyok az ÚR!"
ezt kikerestem , bár azt hiszem ez az őszövetségből való.
de nem hiszem, hogy bűn lenne, ha nem keresztet tetováltatnál
Ha hiszel Istenben, próbáld meg megismerni őt, mondjuk úgy, hogy elkezded olvasni a Bibliát. A rossz dolgoktól semmilyen szimbólum nem véd meg, sőt ez kifejezetten Istennek nem tetsző cselekedet, amikor tárgyakban bízol. Izrael népe is ezt tette sokszor, bálványoktól várták a védelmet, és emiatt éppen rosszabbra fordult a sorsuk. Fordulj Istenhez, ő többet szeretne annál, minthogy csak higgy benne, szeretne igazi kapcsolatot kialakítani veled.
"Ha az URat tartod oltalmadnak, a Felségest hajlékodnak, nem érhet téged baj, sátradhoz közel sem férhet csapás. Mert megparancsolja angyalainak, hogy vigyázzanak rád minden utadon" Zsoltárok 91:9-11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!