Ptsd tünete lehet, hogy teljesen mást látok mint a valóság? Hogyan magyarázzam ezt meg másoknak?
Pl volt egy szituáció ami nagyon emlékeztetett a traumára, de aligha lett volna jogom dühösnek lenni. Én meg teljesen elvesztettem a fejem, és konkrétan a traumát kiváltó személyt láttam magam előtt, a valóban ott lévő személy helyett (olyan homályos meg távoli volt az egész, és nem igazán emlékszem mit csináltam és nem bírtam kontrollálni magan) és onnantól csak annyi van meg, hogy megyek felé és ordítok, üvöltök vele, pont úgy mint amikor a traumát átéltem.
Nyilván ez az ember azóta látni sem akar (teljesen jogosan), es nem erti hogy mi a franc bajom van vele, egy idiota harpianak hisz, aki egy aprosagom ilyen duhos lett. Szerintetek hogyan tudnam ezt megertetni vele, hogy én nem ot lattam oda?
Ptsd tünete. Flashback
Szakembertől kérj segítséget.
Szia!
Sajnálom, ami veled történt. Szerintem is keress egy jó szakembert, aki segíteni tud neked. Javaslom, hogy tájékozódj előtte, hogy biztosan jó kezekbe kerülj. Legjobbakat kívánom Neked!
Emlékbetörések, ez tényleg annak a tünete.
Az illetővel érdemes lenne beszélni. Szerintem megérti, ha felvilágosult, utánaolvas, de ahogy ide leírtad, úgy elmondhatod neki, az is megérti ezt, aki sose találkozott ilyennel.
Őszintén sajnálom, ami veled történt.
Köszi a válaszokat és az együttérzést!
Sajnos egyelőre hallani sem akar arról, hogy beszéljünk, bocsánatot kérni volt csak lehetőségem. Talán majd egyszer…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!