Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha már lassan oda...

Mit tegyek ha már lassan oda a valóság érzetem??

Figyelt kérdés
Már azt se tudom hogy ez hogy kiírom tényleg megtörténik.úgy érzem más irányít fejben és nem én.Közbe ijesztő dolgokat látok.Jartam pszichiátrian öngyilkossági kisérlet miatt.de ott csak depressziót mondtak,Skizofréniát kizárták.Bár mindenféle háttértörténet nélkül csináltattak akkor teszteket.Tényleg nem tudom mit tegyek
2022. szept. 13. 21:57
 1/4 anonim válasza:
Ezt a leírtakból nem tudom diagnosztizálni, mert orvos sem vagyok, de azt tudom, hogyha jártál pszichológushoz és csak teszteket csináltattak veled, az azért volt mert abból akarták kiszűrni, hogy neked tényleg szükséged van-e pszichológusra vagy nem. A tesztekből még nem tudják megmondani, hogy milyen lelki eredetű betegségben szenvedsz, vagy talán azt igen, hogy depis vagy.(saját tapasztalat). A leírtakból bármire következtethet az ember (kettő személyiségzavar stb.), de ezt jóformán egy normális orvossal kell megtárgyalnod aki lát a saját szemével. (Ez az én véleményem,bocsánat a hülyeségnek hangzik).
2022. szept. 13. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezo kategóriában tedd ki ezt a kérdést
2022. szept. 13. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Jarj kocogni a termeszetbe vagy ha nincs park akkor az utcan!! Az a lelki betegeken segit!!!! Minden mentalis betegsegen segit a futas/kocogas! Barmilyen lassu vagy segit!!
2022. szept. 14. 03:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Fontos azt megállapítanod, hogy miközben úgy érzed, hogy valaki irányít, el is hiszed, vagy mellette tudod, hogy nem az a valóság és az csak egy érzés. Miket látsz? Bármi is legyen ez pszichológushoz érdemes lenne elmenned
2022. szept. 14. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!