Miért nem tudom eldönteni hogy ez most valóság vagy csak álom?
Tegnap este szokásos módon hazamentem kocsival, nem történt szerintem semmi különös. Hajnali 4-kor felébredtem és azonnal egy olyan felismerésem lett hogy tegnap este hazaút során bepofátlankodtam pirosnál egy kocsi elé, aki kiszállt és elkezdett beszélni hozzám, de én felhúztam az ablakot, lezártam a kocsit belülről és nem figyeltem oda rá.
De ez nem tudom hogy megtörtént-e és ez a legnagyobb baj! Nem emlékszem semmi ilyenre, szerintem hazaúton nem történt semmi ilyen, de mégis jött az a felismerés 4-kor... és mostanáig se tudom eldönteni hogy akkor most mi volt tegnap a hazaúton.
Annyit kell tudni hogy a napokban tényleg történt velem valami hasonló amire emlékszem és nagyon nem tudom magamba hova tenni (nem pofátlankodtam sehova, csak szabályosan indexelve beparkoltam valaki előtt és ő nagyon csúnyákat mondott meg fenyegetett emiatt). Ez valóban megtörtént.
De a másik dologról nem tudom eldönteni hogy mi a valóság!
Mentális beteg vagyok egyébként de nagyon nem szeretném ha valami veszedelmesebb baj is előjönne... ugye ez nem lehet annak az előjele?
Mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!