Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns,vérnyomáscsökk...

Antidepresszáns,vérnyomáscsökkentő és Frontin rendszeres szedése esetén ti mennyi időt hagytok a gyógyszerek között?

Figyelt kérdés
Jelenleg reggel szedem a frontint ébredés után ,majd rá 2órára az antidepresszánst, majd rá 1órára a vérnyomáscsökkentőt!Volt időszak amikor az antidepit és a vérnyomáscsökkentőt egyszerre vettem be ,hogy legyek túl a gyogyszerszedésen.

2022. dec. 12. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
Valaki mondta, hogy nem lehet egyszerre bevenni? Vagy ez ilyen saját kitaláció? Hiaba veszed be órákkal később, ugyanúgy benne van a szervezetedben aktívan még a frontin amikor beveszed a vérnyomáscsökkentőt. Antidepresszánst pedig lehet egyszerre frontinnal szedni.
2022. dec. 12. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

Szia. Ajánlom hogy "gyógyszerkölcsönhatás" néven van ez az oldal: [link]

Ahol rá tudsz keresni bizonyos gyógyszerek esetleges kölcsönhatásaira. Én is használtam már nem egyszer, és megnyugtató tud lenni, de esetleg ha más nem dokit is megkérdezheted ha nem vagy benne biztos szerintem azt az 1 percet nem sajnálják.

2022. dec. 12. 16:50
 13/19 A kérdező kommentje:
A Frontin és a vérnyomáscsökkentő egyidejű bevétele nem viszi le nagyon a vérnyomás?!Úgyan is szédüléseim vannak ezért próbálkozom,hogy lenne jobb
2022. dec. 14. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Frontin + antidepi lehet egyszerre. A vernyomascsökkentővel is lehet.

Mi az antidepid neve?

Nem viszi le túlzottan a vérnyomasod az arra ható gyógyszer?

2022. dec. 14. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:

6-os:

Mi okozza az akatíziát? Jobb lenne valami más gyógyszer, aminek nem akatízia a mellékhatása. Ez nehezítené a leszokáat.

2022. dec. 14. 13:45
 16/19 A kérdező kommentje:
14es Sertralin antidepresszánst szedek
2022. dec. 14. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem hiszem, h túlzottan levinné. Pszichiátert lenne érdemes kérdezni.
2022. dec. 14. 22:31
 18/19 A kérdező kommentje:
Mértem a vérnyomásom olyan 106/80 volt a legalacsonyabb.A pszichiátert kérdeztem azt mondta,hogy a vérnyomásom hoz nem tud mit mondani .A szédülés lehetséges szorongás miatt?Generált szorongás,pánikkal kezelnek.
2022. dec. 15. 06:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet nagy a vérnyomascsökkentő adagja. A másik 2 gyszer nem viszi le.

Próbáld ki, hogy nem veszel be vérnyomáscsökkentőt.

2022. dec. 15. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!