A nárcisztikus személyiségzavart lehet kezelni vagy
véglegesen kezelni?
Figyelt kérdés
Kellett hozzá jó pár év, mire kiismertem önmagam és végre bevallottam magamnak, hogy igen ilyenben szenvedek. Visszagondolva ezért veszítettem sok barátokat és az állásom is el. Plusz visszagondoltam milyen is vagyok, mennyi mindenre képes vagyok akár másokat is behúzni, hogy NEKEM jó legyen. Mindig minden a fejemben magamról szól. Én legyek aki a létra tetején van, én legyek akinek jó legyen minden, még ha a másiknak csak egy kis falatot is lökök, hogy érezze "fontos" mellettem. Minden ami nem én az csak látszat, hogy nekem jó legyen. Röviden. Erre jöttem rá nemrég. Nehéz volt megtalálnom ezt a problémát. Sőt, nagyon is nehéz, mert annyira természetes nekem, hogy nem tűnt fel.
9-es ... a pszichopata nem feltétlen lesz depressziós, mivel az genetikai rendellenesség, ugyanis az embernek egy bizonyos agyi része nem fejlődik ki, ami az érzelmekért felelős, így nem érez érzelmeket.
Míg a szociopatának meg úgy van meg sérülve az agya, mint egy Borderline személyiségzavarosnak ... tehát depresszióra hajlamos ... a szociopatának érzelemszabályozási zavara van, mint ahogyan a Borderine személyiségzavarosoknak.
A különbség a szándékokban, és a gondolkodásban keresendő, hogy el lehessen különíteni a szociopátiát, és a Borderline-t.
2022. dec. 9. 18:51
12/17 anonim válasza:
#11-es én is ezzel értek egyet
2022. dec. 9. 18:56
13/17 anonim válasza:
Először vizsgáltasd ki magad! Ha valóban nárcisztikus vagy, akkor pedig ugorj le egy épület tetejéről! 🙂 Köszönjük szépen, de nincs szükségünk több hulladékra. Az ilyenek egyáltalán minek élnek? Miért nem lehet őket egy nyilvános listára tenni és jó messzire elkerülni, kirekeszteni? Kárt okoznak a társadalomban, az emberekben. Tönkretesznek minden jót, minden szépet, minden jó embert. Nincs szükség rájuk!!!!
2022. dec. 13. 15:58
14/17 anonim válasza:
13-as, tévedésben vagy ... a világban mindenki nárcisztikus ... egyszerűen vannak, akiknek van annyi eszük, hogy megvessék a többieket azért, mert mások is többnek hiszik magukat.
A világban mindenki ugyanannyira bűnös.
A világban senkinek sem adatik meg a gazdagság, az egészség, és a jólét.
Ha valakinek az egyik nincs meg, joga van fellépnie mások ellen ... ugyanis a világ az igazságtalanságról szól, úgy igazságos, ha az ember igazságtalan azokkal szemben, akik nem érdemlik meg azt, amit kapnak.
2022. dec. 13. 18:52
15/17 anonim válasza:
#13-as mást öngyilkosságra ösztönözni bűncselekménynek számít, válogasd meg a szavaid!
2022. dec. 14. 08:45
16/17 anonim válasza:
Szarok rá! Az, hogy én egy hasonló gyökér miatt majdnem az lettem az nem baj... Lényegtelen hogy ő törvénytelen dolgokat tett. Mi lenne ha végre nem az áldozatokat hibáztatnák az emberek, hanem azokat, akik meg is érdemlik, akik valóban hibásak? Ezek az emberek nem érdemelnek mást! Dögöljön meg az összes nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő senkiházi féreg! Csak tönkretenni tudnak mindent és mindenkit!
2022. dec. 15. 18:30
17/17 anonim válasza:
16-os ... Hatalmas tévedés ... én egy újjal sem értem hozzád, 16-os. És nem is fogok soha.
Az érzéseid a józan eszed felett uralkodik.
Ebben azért lenne mit tanulj a nárcisztikusoktól, hogy ne az érzéseid uraljanak, hanem a józan eszed.
Mert akkor sosem válhatsz egy nárcisztikus áldozatává. Kivétel: ha túl gyenge vagy a helyzethez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!