Másnak is fáj a gyomra a szorongástól?
Figyelt kérdés
Eléggé szorongó es stresszelő alkat vagyok.
Szociális szorongással küzdök.
Este néha gyomorfájdalom tör rám.
Okozhatja a szorongás?
2022. dec. 7. 18:15
2/7 anonim válasza:
Igen okozhatja,nekem eléggé tönkre tette a gyomromat a sok idegeskedés! Hozzá teszem teljesen felesleges stresszeléseim is voltak! Én most szeretnék gyógynövényes nyugtatót szedni,hátha segít!
3/7 anonim válasza:
Igen, az emésztésre is rámegy. Nagyon nehéz ellene küzdeni, mert a tudatalattiban van. Zenével tudom oldani kicsit, persze valaki gyógyszereket ajánl ilyenre
4/7 anonim válasza:
Nem, de étvágyamra ki szokott hatni, általában nincs étvágyam. És ha nem eszek akkor attól is rosszul vagyok.
5/7 anonim válasza:
Nekem sok savam van a szorongástól. Salvus-t iszok rá, az jól esik, bár nem finom. Meg hát terápia, aztán hátha.
6/7 anonim válasza:
VAleriánát javaslok, gyógynövényes szer, recept nélkül kapható. Nekem oldja a szorongást. Ha nem segít, akkor kérj segítséget, egy enyhébb szorongásoldó is segít, de annál van bizonyos mértékű hozzászokás is. Zene, sport, kikapcsolódás segíthet. És persze azt beazonosítani, hogy mitől szorongsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!