Milyen függőséged van?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 09:23
22/26 anonim válasza:
Könyvvásárlás, tea, újabban telefon és alkohol. Az alkohollal elsősorban a teát próbáltam kiütni, kevés sikerrel. Mostanában a sok telefonozás meg borozás miatt az olvasás is alig megy, így a könyvharácsolás alábbhagyott.
23/26 anonim válasza:
Net, pc játékok, film/sorozatnézés, finom kaják evése, alkohol (mostanában leginkább bor), ágyban fetrengés.
Imádom ezeket csinálni, alig várom a holnapot, ha minden jól megy, ilyenekkel fog telni a napom :)
Egyik kedvencem, amikor valami nagyon érdekes dolog történik valamilyen filmben/sorozatban, közben élvezni a finom kaja ízét...
Tudom, jó xar dolog a függőségeknek élni, de én ezektől érzem igazán boldognak magam, még azt is elfelejtem hogy depressziós vagyok ...
24/26 anonim válasza:
benzodiazepin, koffein, alkohol
26/26 anonim válasza:
Benzodiazepin. Furcsa, hogy ebben a kategóriában ilyen kevesen vagyunk Xanifüggők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!