Milyen függőséged van?
Érdekesek ezek az értékelések: valaki ír 1-2 gondolatot, az lepontozva, aki csak 2 szóban válaszol, 100%? Különös értékrend.
Vegyük tágan a függőséget, ekkor:
kv, szerencsejáték
Cukor az valamennyire,
Koffein is mindenképp.
Telefon, internet .. arról nem mondanék le soha
És szex. Szex az nagyon durván
Kb ennyi, régen sokat nyugtatóztam, most abból addiktívat nem szedek, de sok tablettám van így is
22N
Telefonra meg a cukorra gondoltam, de kifejtem.
Kevesebbet kéne nyomkodnom a telefonomat meg netezni, reggel is az az első, hogy a telefonhoz nyúlok, lefekvés előtt is nyomkodom, de azért nem jelenteném ki hogy függő vagyok, mert pl. ha vagyok valakikkel vagy dolgom van, akkor van, hogy egész nap rá se nézek és nem hiányzik. Ha egyedül eszem, akkor is videót nézek vagy tiktokot, facebookot pörgetem, de ha mondjuk családdal vacsorázunk, akkor soha, elő sem veszem, ahogy étteremben, kávézóban sem.
A cukrot meg azért írtam, mert elég édesszájú vagyok és ezerszer elhatároztam már, hogy kevesebbet fogok enni, de eddig nem ment.
#15!
A valeriana, citromfű, komló
Ezek nem addiktívak, ráadásul nem minősül gyógyszernek, csak táplálékkiegészítő
Rivotrilt, xanaxot már elhagytam 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!