Ha rivotrilra iszok csak pezsgőt igaz nem lehet baj?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 12:18
1/9 anonim 

válasza:

Mert a pezsgo mi? Udito?
Alkohol ez is.
Es azt, hogy nem lehet baj, ha olyan gyogyszerre iszol, amire szigoruan tilos alkoholt fogyasztani, en igy nem jelentenem ki.
2/9 anonim 

válasza:

De. Lehet baj, mert mindkettő lassítja a légzést. A benzók kombinálása alkohollal légzésdeprimáló hatású, és halálos is lehet. Ettől függetlenül ritkán halnak bele, de aki ilyet csinál annak tudni kell hogy ez is benne van a pakliban...
4/9 anonim 

válasza:

Ha már megtörtént szerintem menj be a sürgősségire, nehogy aztán bajod legyen
5/9 anonim 

válasza:

A sürgősségin kiröhögnek ha ezzel odamész max akkor nem ha egy doboz rivotrilt veszel be és arra iszol.
Ennyitől max álmos leszel, főleg ha hozzá vagy szokva.
6/9 anonim 

válasza:

Nyilván lehet baj,a rivotrilra tilos alkoholt fogyasztani. Rosszul leszel tőle.
7/9 anonim 

válasza:

Vicces hogy az a válasz is le lett pontozva miszerint lesz bajod, és az is, miszerint nem. :D
Na most akkor döntsd el
8/9 A kérdező kommentje:
Vicces hogy valaki trollkodik mert én senkit nem pontoztam le!
2022. dec. 8. 23:11
9/9 anonim 

válasza:

Jaj nem úgy értettem hogy te pontoztad le az embereket, csak érted a helyzet bizarrságát. Egyébként feltételezem akkor jól vagy és végül nem ittál rá vagy ittál de kiheverted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!