Borzalmasan vagyok, pánikbetegség. 20 mg Rivotrilra megittam fél üveg bort.Mit csináljak, hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
Nem hat semmit és nem vagyok jobban, mit csináljak?2022. nov. 27. 22:00
1/21 A kérdező kommentje:
Úgy érzem semmi értelme az életemnek. Jó munkahelyem volt, de zakklatott a főnököm, így felmondtam. A párom nem szeretne gyereket. Ez így a pánikbetegség mellé. Nem tudom mit csináljak.
2022. nov. 27. 22:02
2/21 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásért, valószínűleg ez már a gyógyszer hatása, tudom, hogy a zaklatott egy "t", mielőtt belekötne valaki.
2022. nov. 27. 22:03
3/21 anonim válasza:
Új munkahely, jobb környezet lesz biztos. Pároddal meg szakíts, ha nem ugyanazok a céljaid, mindketten csak boldogtalanok lennétek. Van ilyen, lehet hogy tök jól megvagytok, de ez egy ponton túl nem elég.
4/21 anonim válasza:
Ja, és bár 20 mg nem a világ vége, de borral azért ki tudja. Jó lenne, ha betántorognál akár egy sürgősségire is, vagy ha valaki elvinne, vagy valaki legalább átjönne hozzád. Jobb félni mint megijedni.
5/21 anonim válasza:
A 3nak igaza van. Kezd új életet!
6/21 anonim válasza:
20mg rivo+bor. Neked nincs más bajod, mint egy kis feltűnési viszketegség. Vannak, akiknek valódi gondjaik vannak veled ellentétben. Majd kialszod magad, aztán holnap se fog tőled gyereket akarni senki.
7/21 anonim válasza:
6, osztom.
Ki akarna gyereket egy lelkileg instabil, gyógyszerfüggő, piás nőtől :((( Szomorú ez.
8/21 A kérdező kommentje:
Megszólalt a tipikus magyar rosszindulat :) Éld ki itt magad névtelenül, ha máshol nem tudod levezetni az életedben a problémáidat :)
2022. nov. 27. 22:14
10/21 anonim válasza:
20mg az 10szem kettes rivo és erre ratoltal egy fél l.bort és így irkalsz? hú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!