Borzalmasan vagyok, pánikbetegség. 20 mg Rivotrilra megittam fél üveg bort.Mit csináljak, hogy jobban legyek?
Figyelt kérdés
Nem hat semmit és nem vagyok jobban, mit csináljak?2022. nov. 27. 22:00
11/21 anonim válasza:
Ja, és nekem nincsenek problémáim 🤷
12/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem piás, sem részeg :) Csak reméltem, hogy a feszültség ellen segít egy light-os bor.
2022. nov. 27. 22:17
13/21 A kérdező kommentje:
11/12, aha, a legtöbben ezt mondják kifelé :) Névtelenül könnyű írkálni :)
2022. nov. 27. 22:18
15/21 anonim válasza:
jó de ennyi gyógyszerre? Nem is szabad rá inni. Persze tudom.. tinipi**a koromban én is szerettem oldani a feszkot. Akkoriban a rivotrilt osztogattak fűnek fának de manapság már kábítószernek minősül így nem adják oda minden jottmentnek. Neked miért van rá szükséged? pánikra nem használ..
16/21 anonim válasza:
15, nem akar a pasija gyereket tőle, ezért begyógyszerezi magát és ráiszik, majd jön ide kiírni... Ez mi szerinted?
17/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem pánikbetegségre írták fel.
2022. nov. 27. 22:21
18/21 anonim válasza:
Nem fogja megoldani a problémáid. Max elnyomja, szépen hozzászoksz, újabb probléma jön.. a gyogyszerfuggoseg. Na és te meg olyan okos vagy, hogy raiszol.
Egyik ilyen szar se oldja meg a bajodat. Gyereket meg nem lehet úgy vállalni ha ilyenekkel tömöd magad.
Mondjuk legelőször sztem gondold újra azokat a célokat és a gyerek helyett magadat akard már.. aztán majd jöhet a gyerek.
19/21 anonim válasza:
A bort is pánikbetegségre írták fel?
20/21 anonim válasza:
Kérj az orvostól nagyobb adagaot. Mond meg hogy ittál is rá, de még így sem használ. Írjon fel még mellé valamit, esetleg adjon mást helyette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!